Nézz be a Webáruházbabolt


5 nap alatt kiszállítjuk

Küldünk mintát

minta

Nehéz dönteni? Segítünk. Fogd meg, hasonlítsd össze!

Egyedi babzsák-rendelő

tervez__

Egyedi színű, névvel hímzett babzsák       szállítás 10 nap alatt

Szállító partnerünk      

10.000MPL_logo Ft felett a szállítás INGYENES !  

Szállításról bővebben  

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát! replica uhren

Hasznos >> Miért minket ?

 b__ka__2_

 Néhány nyomós ok, 

             amiért érdemes minket választani !

 

 


 • NEM SPÓROLUNK az anyagok minőségén

  A babzsákfotel tartósságát nagymértékben befolyásolja a külső-belső   huzat anyaga, mivel ez tartja össze a töltőanyagot, és ezen felül bírnia kell még a babzsákba ugráló gyerekek okozta extra terhelést is.

  Huzataink anyagát úgy választjuk, hogy megfeleljen ennek a kihívásnak. Kopásállóak, nem nyúlnak és többségük házilag tisztítható. A belső huzat minden esetben anginból készül, ami egy igen szívós sávoly-szövésű anyag, 100% pamutból.


 • 45 színből több mint 400 huzat-KOMBINÁCIÓ

  A külső huzatok színe egyedileg tervezhető a babzsák-tervezővel. Több mint 400 kombináció lehetséges. Így igazán egyedi lehet a babzsákod, és harmonizálhat lakásod berendezésével.

  A huzatok választékát folyamatosan bővítjük az igényeknek megfelelően. Később- ha változtatni szeretnél- elég lecserélned a huzatot


 • MAGAS ülőmagasság

  Foteleink és a Tandemek ülőmagassága viszonylag magas, 40cm-es. Így sokkal több töltőanyagot tartalmaz , de megéri ez a befektetés, mivel lényegesen könnyebb felállni belőle.


 • kiváló minőségű NIKECELL- töltőanyag

  A babzsákfotel lényegi része a töltőanyag, a polisztirol gyöngy.

  Több gyártó, többféle méretű és formájú terméke közül a Nikecell 3-6 mm-es gyöngy-ét találtuk a legjobbnak. Bár messze nem ez a legolcsóbb, úgy tapasztaltuk, hogy ez zsugorodik a legkisebb mértékben a babzsákfotel használata közben


 • 1 év GARANCIA

  Termékeinkre 1 év garanciát adunk, ami azt jelenti hogy termékeinket bátran nyúzhatod, garantáltan kitartanak a garancia-időn túl is. Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi működésünk alatt nagyon kevés reklamációval találkoztunk.


 • KOCKÁZATMENTES vásárlás, 14 napig visszaléphetsz

  Internetes vásárlás esetén a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül visszaléphetsz a vásárlástól, esetleg kérhetsz huzat-vagy méretcserét. A vásárlástól való elállásodat nem szükséges indokolnod.

  Fontos számunkra vevőink elégedettsége. Ha nem megfelelő a huzat színe, mérete, nyugodtan élj ezzel a jogoddal. Azon leszünk, hogy megoldást találjunk.


 • akár INGYENES szállítással

  Ingyenes szállításhoz elegendő átutalással fizetned, vagy 10.000 Ft felett vásárolnod.

  A szállítás postai úton történik, a termék feladásától számítva 1-2 napos határidővel. Amennyiben a kiszállítás idején nem tartózkodsz otthon, lehetőséged van a csomagod átvenni a legközelebbi postahivatalban.