Nézz be a Webáruházbabolt


5 nap alatt kiszállítjuk

Küldünk mintát

minta

Nehéz dönteni? Segítünk. Fogd meg, hasonlítsd össze!

Egyedi babzsák-rendelő

tervez__

Egyedi színű, névvel hímzett babzsák       szállítás 10 nap alatt

Szállító partnerünk      

10.000MPL_logo Ft felett a szállítás INGYENES !  

Szállításról bővebben  

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát! replica uhren

Hasznos >> GYIK >> termékekről

Gyakori kérdések a termékekrőllaptop

 

(az egyes méretek milyen korosztálynak, különbség terméktípusok közt, speciális   célokra melyik termék, babzsák használata, karbantartás...)

  A Tandem Solo és a Fotel L közül melyik a nagyobb ?

A Solo és a Folel L szélessége hasonló; de mivel a Solo négyzetes alapú, ezért nagyobb, öblösebb a L-nél. Térfogatra inkább a Fotel XL-hez hasonlít.


•  Kismamának melyik terméket ajánlanák szoptatáshoz?

     A babzsákfotel nagyon kényelmessé teszi a szoptatást, mivel tehermentesíti az izmokat. Szoptatásnál fontos, hogy kellően nagy legyen a fotel, hogy jól el lehessen helyezkedni benne, esetleg a kart is meg lehessen támasztani, amivel a babát tartja a kismama. Leginkább a Tandem-Solo felel meg, de a Fotel L sem rossz választás. A nagyobb stabilitás érdekében jó ha a babzsák falhoz vagy bútorhoz van támasztva.


•  Kislányom 5 éves, az S és az M méretű fotel közül, melyik felel meg a méretének.

Mindenképpen az M-est ajánlanám, mert az sokkal tovább használható. Még egy 160cm-es felnőtt is kényelmesen elüldögél benne.


•  Számítógépezéshez keresek egy kényelmes babzsákot. Egyáltalán alkalmas a babzsák íróasztalnál ülésre ?

      Attól függ, hogy mit jelent a számítógépezés. Szövegszerkesztésre nem a legideálisabb, inkább internetezésre, játékra, filmnézésre alkalmas. A fotelekben lehet a leginkább egyenesen ülni, ezek közül válasszon a méretének megfelelőt. (L, XL)


• Fél éve vásárolt babzsákfotelem elvesztette a formáját, elég nehéz belőle kiszállni. Mit lehet vele kezdeni?

      A babzsákja megérett egy utántöltésre. Főleg intenzív használat mellett tapasztalható, hogy a töltőanyag zsugorodása miatt kevés lesz a töltőanyag, ennek tipikus jele az, amikor nehéz kikászálódni a babzsákfotelből. A legtöbb babzsáknál 50 liter töltőanyag elegendő az utántöltésre.


• A babzsák töltőanyaga nem káros a szervezetre? Kisgyerekeim vannak.

     A polisztirol antiallergén, nem tapad meg rajta a por, ezért allergiásoknak kifejezetten jó választás. A leginkább arra kell figyelni, hogy ne egyék meg a gyerekek a golyócskákat. Nem mérgező, de ottakadhat a kisbabák torkán. De ezt nagyon könnyen elkerülheti, ha ögyel rá, hogy a belső huzat húzózárja be legyen zárva. Más helyen nem tud a töltőanyag kibújni, hacsak ki nem szakad valahol, de ez igen ritkán fordul elő. A kisgyerekek egyébként nagyon imádják a babzsákot, és mellesleg fejleszti őket a mozgásban.


• Mozgássérült időseknek ajánlanák a  babzsákfotelt? Nem túl nehéz ezekből felállni?

     Attól függ, milyen mértékű a mozgás-korlátozottság. A babzsákfotelben való ülés pihentető és élvezetes a hát- és ízületi fájdalmakkal küzdőknek, a ki-és beszállás azonban valóban nem biztos hogy probléma-mentes. Néhány tipp, amivel ez kiküszöbölhető:

- válasszon vastagabb, merevebb huzatot

- állítsa a babzsákot fal, vagy bútor elé

- tegyen a babzsák mellé valami stabil dolgot, amiben meg lehet kapaszkodni, pl járókeretet, asztalt

- a nagyobb fenékrészű babzsákok stabilabbak, ilyen a Tandem-Solo termékünk. Én ezt ajánlanám.

- A legjobb, ha van valaki a közelben, aki segíteni tud a felállásban


• 16 éves fiamnak szeretnék karácsonyra egy babzsákot. A fotel és a pufó között vacilálok. Kérem segítsenek!

     A tinik kedvence a Pufó, mivel ez rugalmasabban alakítható, akár el is lehet benne feküdni. A formája sem szokványos fotel. A Pufó L jó választás, sokáig használható, és abban biztos lehet hogy más is használni fogja :)


• A Kanapé hány személyes? Lehet rajta esetleg aludni is?

     2 személyes, de három is kényelmesen elfér benne. A babzsákot alapvetően nem ajánlanám egy egész éjszakás alvásra, mivel kicsit nehéz benne megfordulni, ami azért egy éjszaka folyamán többször is előfordul. Pár órás szundikálásra kiváló.


• Milyen súlya van egy babzsáknak? Szállítás miatt érdekelne, hogy el tudom-e vinni személyautóval segítség nélkül.

     A babzsákok alapvetően könnyűek, szállításnál inkább a térfogatuk a mérvadó. A termékek-menőpontban mindegyiknél fel van tüntetve a literszám, az alapján könnyen ki lehet számolni a súlyát. Körülbelül 50 literenként nyom 1kg-ot, tehát a literszámot el kell osztani 50-el.