Nézz be a Webáruházbabolt


5 nap alatt kiszállítjuk

Küldünk mintát

minta

Nehéz dönteni? Segítünk. Fogd meg, hasonlítsd össze!

Egyedi babzsák-rendelő

tervez__

Egyedi színű, névvel hímzett babzsák       szállítás 10 nap alatt

Szállító partnerünk      

10.000MPL_logo Ft felett a szállítás INGYENES !  

Szállításról bővebben  

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát! replica uhren

Hasznos >> GYIK >> vásárlásról

Gyakori kérdések a vásárlásrólcsoport_1

(hogyan vásárolhatok, webáruház és tervező közti különbség, rendeléslemondás, szállítási módok, hol lehet kipróbálni...)

•  Ajándékba szeretnék küldetni egy babzsákot. Van rá mód, hogy előre fizessek?

     Igen, természetesen lehet előre is utalni, ebben az esetben a termék átvevőjének nem kell semmit sem fizetni. A számlát minden esetben borítékba a termékhez csomagoljuk, ezt esetleg el tudjuk küldeni más címre is, ha nem szeretné hogy benne legyen az ajándékban.


•  Csak a webáruházban lehet vásárolni? Amilyet én szeretnék, olyat nem találtam.

     A webáruházba a raktáron lévő termékeinket töltjük fel, ezért ezeknek rövidebb is a szállítási ideje. Ettől eltérő, egyedi szín-összeállítású babzsákot a Babzsák-tervezőben lehet kiszínezni, ott is a kosárba rakással indul el a vásárlási folyamat. 


•  A tervezőben át van húzva a barna vastag vászon. Lehet még olyat rendelni, vagy már többet nem?

     Átmeneti készlethiány esetén a tervezőben áthúzzuk a hiányzó színeket. Érdemes e-mailben érdeklődni, hogy várhatóan mikor lehet legközelebb rendelni. Ha egy színt ki kell vonnunk véglegesen, akkor nem is tüntetjük fel a választható színek között. 


Hol lehet személyesen átvenni a babzsákot?

     Személyes átvételre jelenleg csak forgalmazóinknál van lehetőség, ebben az esetben a rendelési adatok kitöltésekor be kell jelölni átvételi helyként a kiválasztott üzletet.

      A Kapcsolat menüpontban fel van tüntetve vállalkozásunk Budapesti székhelye, ott általában nem vagyunk elérhetők, a gyártás Veszprémben folyik, ott van a telephelyünk.


A weblapon szereplő akciók érvényesek a viszonteladóknál is?

     Igen, a weblapon szereplő árak minden esetben megegyeznek a viszonteladóknál szereplő árakkal. Ha akciózunk, náluk is akció van. Az árakban eltérés annyi lehet, hogy a boltokba kitett kiállítási darabokat esetenként meg lehet venni 20%-al olcsóbban.


• A posta mikor szállít? Szeretnék előtte egyeztetni, mert nem tudok egész nap otthon lenni.

     A szállítást a postán keresztül bonyolítjuk, ők a feladás napjától számított 1-2 napon belül kézbesítik a termékeket. Postára adás napján fel szoktuk hívni a megrendelőt, hogy melyik napokon számíthat a csomagra.

     A posta az első napon 2 alkalommal kísérli meg a kézbesítést, délelőtt és délután. Ha másnap sem tudja senki átvenni a csomagot, akkor a későbbiekben a helyi postahivatalban lehet átvenni. Egyedi kérést- pl délutáni, szombati kézbesítést - rá tudunk írni a feladószelvényre, és minden esetben ráírjuk a címzett telefonszámát is.


Hogyan lehet visszamondani a rendelést?

     Rendelést visszamondani, vagy módosítani e-mailben vagy telefonon lehet , lehetőleg a rendelés leadása utáni 1-2 napon belül.