Nézz be a Webáruházbabolt


5 nap alatt kiszállítjuk

Küldünk mintát

minta

Nehéz dönteni? Segítünk. Fogd meg, hasonlítsd össze!

Egyedi babzsák-rendelő

tervez__

Egyedi színű, névvel hímzett babzsák       szállítás 10 nap alatt

Szállító partnerünk      

10.000MPL_logo Ft felett a szállítás INGYENES !  

Szállításról bővebben  

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát! replica uhren

     free

        Ingyenes szállítás feltételei

 

-Amennyiben a rendelés összértéke meghaladja a 10.000 Ft-ot, a szállítás költségeit magunkra vállaljuk.

Ha a rendelés nem éri el a 10.000 Ft-ot, a  szállításért 2000 Ft költséget számítunk fel, amit hozzáadunk a végösszeghez.

A szállítási költség már a rendelési folyamatban megjelenik, tehát a fizetendő végösszegben már fel van tüntetve, így semmilyen váratlan plusz költségre nem kell számítani a csomag átvételekor.

Veszprémben és vonzáskörzetében a szállítást ingyen végezzük.


 Fizetési módok

Kétféle fizetési mód között lehet választani

- Banki átutalás: Az átutalást ebben az esetben a csomag feladása előtt el kell végezni. Csomagot csak az utalás leellenőrzése után indítunk el.

Utaláshoz szükséges adatok:

Közleményben fel kell tüntetni a rendelés számát, és a megrendelő nevét. Az utalást erre a számlára várjuk: FHB Bank / számlatulajdonos: Szalay János / számlaszám: 18203150-07309975-40010012 

- Utánvét: Ebben az esetben a csomag átvételekor kell kifizetni a babzsák árát, csak ennek megtörténte után lehet átvenni a csomagot.


 Szállítási módok, lehetőségek

A szállítást a Magyar Posta ZRT futárszolgálatával az MPL-el végezzük. Így vásárlóinknak lehetőségük van termékük rugalmasabb átvételére.

Szállítási idő a csomag feladását követően 1-2 nap

A csomagra minden esetben ráírjuk a megrendelő telefonszámát, erre a telefonszámra érkezik egy sms-értesítés a csomag várható kézbesítéséről.

Az MPL két alkalommal kísérli meg a kézbesítést, második sikertelen próbálkozás után, a legközelebbi postahivatalban vehető át a csomag az értesítő ellenében.

EXTRA lehetőségek:

  • kérhető délutáni, és szombat délelőtti kézbesítés
  • Postán maradó szállítás esetén a csomag csak a postahivatalban vehető át, a megadott címre csak az értesítőt viszik ki.

A csomag nyomonkövetése

A  csomag rag-száma alapján a Posta honlapján nyomon követhető a csomag holléte. Ez abban az esetben jelent nagy segítséget, ha valami oknál fogva a csomag nem, érkezne meg 2 nap alatt.

Ha nem érkezik meg időben a megrendelt termék, mindenképpen jelezze felénk, utánajárunk a csomagjának, és megadjuk Önnek is ezt a számot, amivel a helyi postán érdeklődni tud.