Nézz be a Webáruházbabolt


5 nap alatt kiszállítjuk

Küldünk mintát

minta

Nehéz dönteni? Segítünk. Fogd meg, hasonlítsd össze!

Egyedi babzsák-rendelő

tervez__

Egyedi színű, névvel hímzett babzsák       szállítás 10 nap alatt

Szállító partnerünk      

10.000MPL_logo Ft felett a szállítás INGYENES !  

Szállításról bővebben  

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát!

Ide helyezd el a doboz tartalmát! replica uhren

Információk >> Termékleírás >> Töltőanyag

Töltőanyag  

Minden termékünkbe kizárólag a legjobb minőségű,

Nikecell-által gyártott előhabosított polisztirol gyöngyöt használjuk.

9_polisztirol 

 

 

 

Tulajdonságai: összetétele 100% polisztirol. Allergiát nem okoz, víz-és portaszító, égéskésleltető adalékanyagot tartalmaz. Óvd a közvetlen hőhatástól, UV-sugárzástól,   esőtől! Ne juttasd közvetlenül a csatornába, vagy környezetbe, mert nehezen bomlik     le, és így károsítja a környezetet. Könnyű súlya miatt az elszabadult gyöngyöket leginkább porszívóval tudod összegyűjteni.

      A babzsákfotel használatakor az első néhány hónap során a töltőanyag  kismértékű zsugorodása tapasztalható (nehezebb kiszállni belőle), ilyenkor  érdemes utántölteni.

 

Utántöltés

      Átadáskor a fotelokat kissé túltöltjük, ennek ellenére előfordulhat, hogy az említett zsugorodás miatt szükséged lesz egy egyszeri utántöltésre. Ezt leginkább azon tudod lemérni, hogy mennyire nehéz kiszállni a babzsákfotelből.

      Tapasztalatunk szerint a zsugorodás mértéke általában nem haladja meg a 10%-ot, ezért kb az eredeti töltőmennyiség 10%-ára van szükség utántöltéskor. Az általunk használt Nikecell-gyöngy a legjobb alaktartó képességekkel rendelkezi, ezért javaslom, hogy akár tőlünk, akár máshonnan vásárolsz utántöltésre polisztirol gyöngyöt, ezt a minőséget válaszd.

utantolt       Utántöltést a belső huzaton lévő kis húzózár kinyitásával végezhetsz. Az utántöltés   megkezdése előtt mindenképpen kérj segítséget valakitől a babzsákfotel tartására,       különben előfordulhat, hogy a golyók kifolynak a huzatból, és ezek összeszedése         nem egyszerű feladat. A művelet végeztével győződj meg róla, hogy sikerült-e jól         bezárni a húzózárat.

 

Hivatalos adatok:

NIKECELL ELŐHABOSÍTOTT GYÖNGY

méret: 3-6 mm

súly: 1 kg körülbelül 50 liter